shopping online

Hai mummy semua..nak tanya mummy yg selalu beli barang2 baby secara online..dekat mana mummy selalu beli ya?tengah pkp ni,saya x dpt nak beli apa2 pun barang untuk baby..kedai barangan baby semua tutup..x lama lagi saya nak bersalin..takut terlambat beli..hope dapat kongsi dengan saya ya ? ?

42 Các câu trả lời

Saya beli kt miyome_shop, tp it takes time 1 week juga utk postage, if awal lg boleh la order the kedai tu.. Murah and sgt2 berbaloi.. Cuma musim pkp ni lmbt sikit postage

Sya beli kt shopee nma kdai tu miyome_shop.. dkt sna brg bby murah2 breast pump pn dpt murah kt sna cuma xtau la pkai nt ok ke x tp tgok review rmai yg ckp ok

Bli online pun lmbt smpi sis.. Bgus pg kdi terus.. 4 mei ada sdh kedai barang baby buka.. Sya lgi 2 bulan besalin.. Sya bli online sbp masih sempat lgi smpi

Seeloknye beli dkt tesco/giant jela.. Sis masuk sorg2 je.. Sbb klu beli online pon tkot brng lambat sampai 😅 Tpi klu due sis lmbt lagi okey la beli online

4y trước

Samalah..tp masalahnya nak pergi ke tesco giant tu jauh sikit dr rumah..paham2 jelah pkp ni,roadblock merata tempat..nak drive sendiri pon x larat sgt dah

Ada sedara saya cakap Aeon bahagian baby bukak dan kawan2 dia beli kt Aeon time pkp ni. Tapi tak tau la cover semua tempat ke tak

Dkt shopee blh dpt brg berkualiti juga.. Tp kena lihat feedback yg buyer lain bg la... Jika bagus boleh lah bli

x smpt nak beli kt kedai skg..mmg beli online jgk..beli campur2 dkt shopee,applecrumby, motherhood.com..mothercare..

4y trước

Tu la..tp nsb baik smua ok wlpn beli online..mula2 risau jgk tkt dpt brg x ok..nsb baik bole beli online lg..😂

Selain shoppee, dekat ig pun banyak store jual barang2 baby. Macam applecrumby, mothersfirstchoice

Dkt shopee sy tengok banyak murah2 dkt momohouse. Tapi boleh survey2 lagi yg murah2 dlm shopee.

cari di shopee..cek dulu review org lain dan tanya seller boleh post tak time2 PKP ni...