Perut bayi kecil dalam rahim

Hai mummy semua sya nak tnya normal kah hamil 36minggu berat bayi 1.7kg dan perut bayi kecil dlm rahim dokter scan cakap baby kecik je..ada sesiapa yg brpengalaman? Boleh bagitau mcm mana bagi perut bayi bsr & berat seimbang?#firstbaby #seriusnanya

4 Các câu trả lời

Salam sis.. blh sy tahu, bby sis lahir haritu brapa kg ya? Dan week ke brp? Size dia smua normal ke ya? Sbb sy skrg pun doc kata perut bby kecik. Harap2 smua ok.

2y trước

sy Pon Sama.. 37mggu baby baru 2.4kg. doctor plan nk induce nextweek..

sy bru admit ward.. perut baby kecik jugak.. 32 minggu berat baby 1.6kg.. admit ward sampai 37 minggu

Hi sis, mcm mana keadaan baby haritu? Sy 31 week.. tapi doc cakap perut baby kecil.. risau pon ada..

why no body answer my question 😢