gerakan baby

Hai mummy semua. Sy skrng preg 24 week 5 days. Sblm nie tendangan bby kuat dan kerap. Tpi lately nie rasa tendagan manja2 dan kurang kerap tpi lebih dri 10 kali. Knp erk?? Baru2 nie jmpa dkter, dkter x de ckp pape plak. Adakah sbb posisi kpla diatas kaki kebawah?? Sbb sblm nie posisi dia kaki diatas

1 Trả lời

In shaa Allah, kalau dah check and doktor kata takde apa-apa sis tak perlu risau. Baca artikel ni ada info macam mana nak buat kalau baby kurang bergerak. https://my.theasianparent.com/penyebab-gerakan-janin-berkurang?utm_source=article-top&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share

5y trước

Terima kasih ye share link