pantang larang ke?

Hai mummy semua. Pernah x korang dengar, kalau kita pernah gugur, kita x boleh duduk dekat dengan pokok buluh...? Habis tu kalau x boleh, makanan yang jenis dalam buluh, macam lemang, nasi kukus buluh, dan seangkatan dengannya tu, boleh ke makan??walaupun kita x makan buluh tu, tapi kan dalam buluh ( bekas buluh ) ?

2 Các câu trả lời

Xpernah dengar pulak sis. Sy pun ada history gugur. Mak and mertua xde pulak pesan pasal buluh ni.

5y trước

Ohh...yeke? Ada orang cakap...saya pon x tahu