Cara cepat bersalin

Hai mummy. Saya preggy anak kedua. Nak tnya cmne cara nak cepatkan bersalin. 28 ni kne serah diri sbb ade gdm. Tpi bby mcm masih selesa lagi dlm perut. Dh buat senam macam² .tpi masih santai di posisi saja 🤣🤣🤣

1 Trả lời

doc ada cakap bersalin ni awak buat la senaman apa pun kalau dia nak keluar lambat tetap akan keluar lambat. tp kalau nak mudahkan bersalin awak banyakkan berjalan, buat senaman butterfly, buat sujud. semoga awak and baby sihat dan semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti