Cara cepat bersalin

Due date saya 25/10 tapi , 10/10 ni birthday saya. Saya kalau boleh nak bersalin sama tarikh birthday saya 🤣 macam macam saya buat. Berjalan keliling padang. Duduk atas bola. Terlentang, baring ke meniarap semua buat. Sental bilik air walaupun dah berkilat 🤣 ada apa apa yg perlu saya buat lg ke untuk cepatkan bukaan ataupun tanda bersalin? Takdapat tarikh sama pon takpa cuma saya nk ikthiar je manatahu sama birthday nanti kan 😁 tq momii

2 Các câu trả lời

biase klu nk pilih tarikh cantik kene pilih czer sis.. itu je cara nya.. tp patutnya last checkup kk/pakar tu la bgtau nk czer.

Pujuk baby sis. Bff saya punmemacam dia buat tp overdue jugak. Saya tak buat apa2 pun due awal sebulan 🫣