31w dah rasa lenguh pinggang dan sakit perut bhg bwh.

Hai mummy nk tnya, ade tak sesiapa dh start sakit perut bahagian bawah dekat dgn ari² waktu 31w + perut kerap mengeras je bila lepaa makan + sakit belakang. Normal ke eh? Waktu first baby dlu tak rasa sakit sgt bhg perut.. tp kali ni rasa mcm awal lagi dh rasa sakit je kat perut bahagian bawah tu🥲 risau besalin awal je🥲 #31w #bantujawab #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

𝑠𝑎𝑚𝑎 𝑚𝑐𝑚 𝑠𝑦𝑎 𝑠𝑖𝑠 𝑑ℎ 31𝑤 .. 𝑡𝑑 𝑝𝑔 𝑛𝑢𝑟𝑠𝑒 𝑚𝑎𝑖𝑖 𝑟𝑢𝑚𝑎ℎ 𝑑𝑖𝑎 𝑏𝑢𝑎𝑡 𝑐ℎ𝑒𝑐𝑘 𝑢𝑝 𝑠𝑦𝑎 .. 𝑑𝑖𝑎 𝑏𝑔𝑡ℎ𝑢 𝑘𝑝𝑎𝑙𝑎 𝑏𝑎𝑏𝑦 𝑑ℎ 𝑝𝑢𝑠𝑖𝑛𝑔 𝑘𝑒 𝑏𝑎𝑤𝑎ℎ .. 𝑡𝑟𝑢𝑠 𝑑𝑖𝑎 𝑐ℎ𝑒𝑐𝑘 𝑑𝑒𝑔𝑢𝑝𝑛 𝑗𝑛𝑡𝑢𝑛𝑔 𝑏𝑎𝑏𝑦 .. 𝐴𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ 𝑠𝑒𝑚𝑢𝑎 𝑛𝑦𝑎 𝑜𝑘𝑎𝑦

sy pn dari 33 minggu ni...terasa sakit perut bahagian bawah dekat ari² bila baby mengeras,nk kata xmakan,dh makan,tapi kerap malam² mengeras sampai sakit ari² dan pinggang... sy risau sbb sy dh czer 2 kali..ni yg ketiga pulak czer

saya 35weaks sis rasa sakit dari 33 weaks lagi sengsara sampai x boleh nak berjalan nak bangun pun kena ada org tarik tangan bangun kan sakit luar biasa mengeras jangan cakap la🥹🤦

baby dah pusing kebawah kot kepala nya mommy