37w2d mom on gdm

Hai mummy nak tanya saya dah 37w2d n due saya 26/2/23 baru" niyh jupa pakar then diaorang cakap baby kecik and air ketuban ckup" jer..so diaorang nak saya besalin 40w sbb kncing manis! apa yg ptut saya buat untuk cepatkan bersalin sblum 40w dan banyakkan air ketuban sebelum due sbb first baby takdak masalah langsung mai tang second baby lepas mnum air gula trus ad gdm ya#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Minum air tembikai..air kelapa..sy pun xde gdm ms anak 1st tp anak seterusnya ada gdm.

2y trước

terima kasih sis bagy pendapat