DARAH BEKU DIKAKI SELEPAS BERSALIN

Hai mummy nak tanya ade ke yang ade pengalaman darah beku di kaki seleps bersalin normal ? Ape tanda2 ye . Sy hari ke 46 pantang rase mcm sengal2 bisa kaki klau bjalan banyak . Tu tanda ade darah beku ke ? #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalau darah beku kaki akan bengkak, ada kesan lebam, kawasan kaki yg rasa panas, dan akan cramp kaki. kalau sengal biasa tu cuba pergi berurut

6mo trước

Okey sis thanks.

tu angin sis..pki stokin x? sya selalu kna klu kipas kuat sgt lagi2 klu kipas kat kaki..kna pki stokin

6mo trước

Hbis pantang haritu dah tk pakai dah . Ni baru pakai balik