Zincofer

Hai mummy mummy ! nak tanya siapa ada pengalaman bila makan zincofer ni terus jadi pening kepala sangat sangat macam migrain. Saya takde alahan macam muntah muntah tapi cuma pening pening je tapi lepas makan zincofer ni makin kerap & sakit sangat bila pening .

Zincofer
44 Các câu trả lời

Makan iberet minta dekat klinik iberet Tak pening Tak rasa apa pun macam biasa he dulu I ambik zincofer Masa Mula Mula mengandung tapi lepas tu doctor suggested Saya makan iberet