Baby Bump

Hai mummy mummy berapa bulan ye baru nampak baby bump ? Dia depends size body kita ke ?

18 Các câu trả lời

ye btl tu puan..depend pd size dan keadaan fizikal bdn kita..mcm.sy dlu 5bulan nk msuk 6bln dh nmpk dh.kekdg ada org smpai brsalin xnmpk dia preggy..kang tw2 dh bersalin n ada bby..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

sya 7 bulan baru nmpak besar sikit bump .. ikut body mybe .. sbb sya body kecik .. perut bump pon kecik .. skrang dh 8 bulan pon perut mcm ngandung 5 bulan 😅

sy jns kulit tebal.. 3 bulan dh nmpk perut.. klu org x tnya sy diam jela.. klu btanya bru sy ckp tgh ngandung.. 😁😁

to me yg BMI 28 ni.. 3 bulan nmpk skit mcm buncit. lg obvious mse 5 bulan. tp kdg klu baring rse mcm buncit biasa je.

For me, around 7 months nak masuk 8 months baru nampak baby bump. Betul tu, depend on individu, setiap orang berbeza.

sy jenis kulit tebal. tpi perut tk nampak sgt even da 5 bulan. sbb jenis perut kembang tepi n bentuk B. obesiti.

Saya dah 31weeks. Org masih taknampak saya pregnant 😂. Dan macam bukan org pregnant.

Saya masa 6 bulan baru nampak. Bila scan alhamdulillah size baby ok normal. 😊

Yup, baby bum ikot jenis badan. Mcm sy dah 33w org still ckp x nmpk perut 😂

Depend pd badan. Sy 6 bln bru nmpk,, sbb dah jln mcm penguin 😅