pengetahuan buah buahan

hai mummy ii saya dh 8 week boleh tak mkn buah sekuang dn pelam di awal trimester ni

4 Các câu trả lời

kalau jawapan saya, apa apa makanan yang sihat boleh je makan. cumanya penerimaan setiap org terhadap makanan tu taksama. ada orang kata awal pregnant takboleh makan nenas/pelam/air kelapa n mcm² lagi, tapi untuk saya, Alhamdulillah boleh terima semua.

pelam masam ni kena jaga2 jgak klu ada HB low blh trunkn lagi reading HB..pa pon depends pada body masing2

1mo trước

klu tak masam sgt tak pa..

Boleh!!! sy pun ada makan.. Alhamdulilah selamat

Boleh