Nak tahu jantina baby boy ke atau girl 😜❤️

#bantujawab nak tanya bentuk perut memang boleh menentukan jantina baby boy atau girl ke 🥹 sbb dah 29 weeks scan dekat kerajaan asyik x pasti sbb scan kabur 😢 boleh bg cadangan x sbb nk beli barang baby tkot lain plk nnti 🥲#bantujawab

6 Các câu trả lời

sy nk tanya lh klau baby nanti lahir kn...bole ke x bole ye? pkai kn bju warna kuning masa kat hospital nnti,, tapi bukn full kuning lah cuma line kat lengan baju n kat gambar kartun tu je sikit sikit ade warna kuning...

2mo trước

@izzati husni..sis blh tahu apa relation jaundice dgn pakaian base kuning? maaf sy curious

tak pasti la awk...nk tepat dgn scan saja..buat dkt swasta...kena keluar duit sikit la. kalau kat swasta pn masih blur...beli je unisex. xpayah nk pening2..dh lahir nanti beli la ikut jantina

Tak boleh. Saiz/bentuk perut dan jenis alahan tak menjamin jantina huhu. Sis boleh google sonobee yg terdekat dgn sis. Gender scan murah je

Boy perut nampak benjol Girl perut nampak kembang

scan sono jelas sgt mmg tkragu ii