Ttts twin to twin transfusion syndrome

Hai all mummy, ada tak dri group ni pregnant twin dpt kes bgni? Twin share 1 placenta

4 Các câu trả lời

Saya mcam I .. DR nak repeat scan lpas 2 minggu lagi.. baru nak double confirm . Puan dah brapa minggu skrg ?

5y trước

18mggu 5hari day.

sama mcm sy ttts jgk...share 1 placenta..nk tau jgk klu ada pngalaman kes mcm ni..

Tanda2 pregnant twin apa ya, dan bila boleh sedar scan bapa weeks nmpak twins

4y trước

sy tnda twin x dk langsung.. alahan muntah smua x dk mcm biasa strt nmpk lps scan 7 minggu..

syaaa kmbar kongsi plasenta.. 🙋‍♀️