senang membuang mudah rasa pergerakan baby ye?

Hai mummy, ada orang cakap, kalau kita kerap membuang air besar, baby kerap bergerak dan aktif.. betul ke ? sebab saya pun rasa macamtu..baby saya sekarang dah ada masa dia aktif... dan saya juga kerap membuang lepas minum susu kurma tu.. kadang saya risau jugak.. ad aside effect ke kalau kita kerap membuang air besar.. saya sekarang 25 weeks 2 days..

1 Trả lời

Xde effect papa. Lg elok kerap membuang. Melainkan cirit birit. Tu azab😅😅😅...