Hai, saya Due 2/11

Hai Mummy, ada ke due awal bulan 11..tapi dah bersalin..okey ke?husb boleh teman ke skng dalam LR.. #36w6d

6 Các câu trả lời

saya 35w n akan deliver masa 36w minggu depan doktor bagi je teman melainkan kalau awak beranak czer.

Saya due 2/11 jugak. Tapi nampak gaya baby taknak keluar lagi. Nak rileks2 dulu dalam perut mommy mungkin

9mo trước

Senaman ringan2 jelaa.

Tak semua hospital kerajaan suami boleh teman dalam LR. Cuba awak specific hospital mana

kita sama due sis tapi belum bersalin baru ada tanda² nak bersalin ni

Most hosp krajaan boleh teman cuma kena tanya nurse/sister syarat2 nya

Dah bersalin ke dah warded utk bsalin?