Tanda-tanda bersalin

Hai mummies..saya dah 36 weeks dan first time mummy ...macam mana kita nak tahu yang perut kita sedang mengeras..dan rasa contraction tu rasa seperti sengugut ke?#ingintahu

2 Các câu trả lời

Hai. Kalau rasa sakit bahagian perut macam kramp tu ya lah contraction. Kalau kerap tu tanda nak bersalin juga. Selalunya nurse minta pantau either ada keluar air ketuban ke, spotting ke, kerap contraction. Jika ada salah satu pun terus pergi ke hospital.

betul.. macam senggugut..