Counting bby's kick

hai mummies...need to know the right way to count the baby's kick..it's confusing whn the baby actively kicking n sometimes with lightly kicks..

2 Các câu trả lời

bila rasa perut bergerak kira 1 gerakan sis wlupun dia gerak lama2.cuma kira 1 je.lepas tu mungkin dlm setengah jam lagi dia gerak lagi dlm masa 2 3 minit.kita kira 1 gerakan jugak. bru 2 gerakan tu.sampailah cukup gerakan sehari bru cek masa.

5y trước

Biasanya nurse suroh kira start 9am.xkisah lh pukul berapa dh cukup 10gerakan.klu pukul 3pm.tulislh 3pm..klu 3.45pm tulis 3.45pm.mcm tu lh..klu sya mmg xsampi mlm lh dh cukup 10gerakan.selalu pling lewat pun dlm kul 5 cmtu.

kira yg tendangan kuat skit dr biasa