Perut keras

Hai mummies... 1st time pregnant here... Nak tanya... Kandungan saya nak masuk 3bulan dah... Dah ada baby bump skit... Tp 1 yg saya sikit musykil...perut saya, dari bawah dada ke pusat selalu keras... Normal ke mcm tu? Sbb ada kwn kata sepatutnya rahim jer yg keras... Any explanation please................

1 Trả lời

sy bila dh 4months ni mmg ada rasa yg sma ..biasa nya bhgian ats perut la yg mengeras.kdg2 biasa je.. hari tu ada tnya kt group ni .. ada yg kate, its normal ..tp kalau dh tiap saat keras perlu jmpa doktor jgl