Nampak Jantina Ka?

Hai... Ms scan ni 20 weeks. Boleh nampak jantina ka? Yg ditunjuk doc tu adalah bahagian sulitnya ??? doc kata mcm perempuan. Tp kena tggu 7 bulan br dpt confirm.

Nampak Jantina Ka?
26 Các câu trả lời

Sya scan aritu msa 20week gak, dktor kate gugurl...but sya bli gak bju unisex, nk lebih psti scan balik msa dh 7 bulan, baru ketara tu pon klo bby nk bgi krjasame la 😅😅 sbb 7 bulan dy dh besa tkot dy kepit jek

sy doc ckp girl sbb ada 3 line tu..doc kata klo girl ja ada 3 line tu,boy xada..sbb bby tido xnk tnjuk sgt..doc kata positive gurl..sy plk xbrpa yakin..nk je repeat scan nnti😂26 weeks..

4y trước

Alhamdulillah dpt jgk buat scan 5d..Dan doc sahkan bby girl🤲..boleh la shopping baju bby girl pulak lps ni..

Sy mcm ni la haritu.. sonographer tu confident kira.. 'ni aaaa 1 keping, 2 keping, 100% confirm girl'.. tergelak sy dgr penerangan dia tu 😄

Samala, tadi sy scan doct ckap mcm girl , tapi tk pasti sngat ye dia ckap mcmtu. Lepastu dia ckp repeat scan 28weeks nnti nk tgok lagi 🥰

Kalau mcm saya ni confirm girl tak🙈 dah excited sangat nak dpt baby girl ni hehehe ni scan masa 22weeks haritu

4y trước

Sis sabar ye. Doakan mpuan 😃

Sy scan 20 weeks pon,doc tunjuk bentuk jantina anak sama mcm dlm gmbr tu.😁😁repeat scan masa 7 bln nnt.

nmpak sama mcm saya pnye scan 20w haritu . tp doc tk bgtaw jantina lg . so tk thu boy ke girl . 😅

Saya scan 20weeks haritu pon, bentuk 3 mcm tu. Doc kata confirm girl sbb boy tak mcm ni hehe taktahulah

4y trước

Ya ke? Kalau boy mcm mana pula eh? Hehe 🙈

Nampak mcm sy punya scan jgk. Dia ckp baby girl. Da siap beli headband baju perempuan bagai ni.. haha

4y trước

Sma la sis...lpas 1st scan doc ckp girl,trus beli headband sume...😂😂 Klu kuar boy nnti nasib la

Wah... Bestnyaaa... Sy dah 2 weeks.. Tgu next appointment hjg bulan ni bru scan detail