morning ehe

Hai morning gegirls/mommies, harini hari yg ke 10 sy period ? ada tak korang yg alami benda mcm ni? Patut ka sya pergi hospital .? Nnti apa org ckap pulak sikit2 nk pgi hospital huhu .. Sbb period tak teratur kot sya ssh mau ada bby ? .

5 Các câu trả lời

better sis pegi cek.. 3 tahun lepas sy period lama .hari ke 15 sy tggu xkering pun sy terus pegi cek tp kerajaan xkan scan terus. dia akan tye soalan mcm2 utk rekod dia. pastu bru dia bg appt scan tu. 30hri sy period bru kering. sebulan lagi xdtg. sebulan lg period 30 hari jgk baru pegi cek scan ada cyst da 3cm. doc suruh dtg lg 3 bulan utk cek lg tkot cyst membesar. lepas dri tu period sy normal balik. cek appt da besar 5cm tp period normal je 7hri.. then 4bulan lg appt doc scan cyst tu da xde.. dia hilang sendiri.. kalau dia membesar je kena buang.. tp syukur alhamdulillah sy xjd opration.. sy kawal makan xamek sebarang ubat kawal emosi jgn stress.. bettee sis cek utk kepastian.. kalau xde sebarang masalah maybe hormon je tu ganggu. kalau ada masalah kite boleh cegah..

Better pegi sis. Mx nasihat dr doc. Jgn ikut ckp org. Kte lebih tau diri kte. At least lps jumpa doc, kte tau masalah kte apa

Kena jumpa doc sis...sekurang2nya sis tahu keadaan diri..klu bkn penyakit tak pe..tp klu penyakit..bleh rawat dr awal..

Sebelum ni period sis teratur tak? Baru first time ke terjadi macam ni?

5y trước

Yalah sis.. Nnti sy cuba jumpa dokt..

Sme lh , sye bru 2 hri late period

5y trước

Insyaallah .