muka

Hai momy2 semua. Ada x mcm sya pregnant 12week tapi muka smua naik jerawat teruk ?

53 Các câu trả lời

Sama sis.. Mase pregnant 1st n 2nd licin je muka.. Yg 3rd nie merata jerawat dekat muka 😩😩

5y trước

Ouhh.. Sy ank first gurl.. Second boy.. No3 ni xtau laa boy ke gurl. Confius. Haahaa

Sy..pnuh muka ni...parut xhilang lagi..dia naik lg..smpai ke atas kepala dia naik...mmm..

Sy.. Time preg ni jerawat abis naik kt muka... Nk make up pon jd tk smngt... Muka truk..

Saya pun sama. Terus tukar pencuci muka jenis oil controlling. Now dah ok dah 😁

Sy pn start jaa 13minggu mula bjerawat smpai laa skrng 😆 msuk 22minggu sdh 😅

Saya plak tak naik jerawat tapi biji2 penuh kat dahi dgn pipi start 11 weeks.

Saya awal2 pregnant haritu mmg naik jerawat lepas masuk 20w berkurang sikit2

sy pun naik jugak. tp kat belakng bdn😂sabo jela. perubhan hormon kate nye

sya jerawat halus jinak tumbuh kat belakang badan.. dekat muka ok je.. 😜

Saya Sebelum ni muka berjerawat.. Tapi time preggy muka flawless je 😂