pedih ulu hati

Hai momy semua , sya nk tanya korang pernah mengalami pedih ulu hati x ? sya selalu rasa mcm tu . lewat mkn tu jarang jgk , makan bnyk pun sama dia akan still terasa sakit . sampai x boley tidur kandungan sya baru 18 week . ada cara x mcm mna hilangkn pedih ulu hati tu

18 Các câu trả lời

Lebih baik bg Taw doktor or mc..CM saya doktor bekal ubat....sbb saya ade gastrik yg teruk...

Gaviscon teman setia saya. Kalau tak boleh tidur telan gaviscon je utk bg lega. 😂

Normal sis. Minum air suam, dan tarik nafas dalam2. Lama2 rasa lega..

Samalh kita sis sy dh xlarat asyik pedih je ulu hati ni ....

gaviscon byk membantu..

Sy minum gaviscon pink

Try letak minyak bump

Farmasi