Week15 3days

Hai momy normal 15week 3day perut masih tak nampak pape2 Dan berat badan still maintain kdg2 risau sbb kdg2 org cakep berat badan tak naik anak dlm tak sihat ye ke mcm tu ??

7 Các câu trả lời

hi awak. saya pregnant sampai 6 bulan pun org tak nampak perut. bila naik 7bulan baru nampak baby bump. normal, depends individu. 15 weeks masih awal lagi, jgn risau ya. berat bdn maintain oki daripada berat badan drop. tu tak bagus. kalau boleh jaga je makanan mcm biasa, sbb bila masuk 3rd trimester nanti masyaAllah naik mendadakk berat mommy😂

nnti by 20w baru berat start naik.. ni yg saya alami la.. awl² berat tak naik.. misi bising² dah.. lepas 20w, amik.. naik terlebih².. perut pun mcm tiba² besar je lepas 5 bulan tu 😁 jgn risau la.. kalau risau sis pergi je scan . kalau dr kata ok, tu haa.. balik boleh tenang² dah

klau baby first mmg tak nmpk sgt mcm sy anak yg first mmg tak nmpk..dah 9 bulan pun org tak caya sbb kecik perut..tp skrg anak yg second ni baru 15 week dah mcm 8 bulan plak 😂 tak tau la baby yg besar atau mak nya yg buncit..haha

hai saya sama week dengan awak , berat badan saya drop 1kg aritu g appointed sbb sy mmg kurang selera mkn sikit 😅 nanti saya nk buat checkup scan utk tengok anak dlm kandungn membesar sama tak dengan kandgn saya yg sekarang

saya malah sebalinya awak, kandungan 7w dah nampak baby bump, dan berat dah naik 2kg jadi 52kg. sekarang 12w lagi la tambah besar perut dah macam 5 bulan😆 asyik lapoo je kejje

2y trước

iye sis depends pada individual

Normal sis klu First baby dulu sy masa First baby pun mcm tu 7bln baru nampak baby bump. Tp yg second pragnency ni baru 8w dah besar mcm 4bln 😆😆..

2y trước

tula first baby😂 oh okay2 paham

hi sis , saya baby first cpt nmpk , ni yg second pun risau tak naik2 lagi 😂 , tp risau jgk sbb berat drop and hilang selera mkn.