Susu Formula 18 ogos 2020

hai moms..susu formula apa yg bagus untuk bayi 12hari?..

2 Các câu trả lời

Ikut kesesuaian bayi anda. Banyak sampel kt lua, kalau awak mintak suami tolong tengokkan. Kene try dari yg murah sampai ke mahal. Tengok mane yg sesuai. Sebab kalau awak beli mahal tp tak kene ngan bayi awak, rugi plak. Pack yg mahal kebanyakan 600g. Cuba2 cari sampel dulu. Maybe bole start with Dutch lady?

kena try mummy. itu ikut baby, saya sarankn beli pek kecil dulu. saya guna dugro je. kalau x rushing boleh apply milk sample dari internet byk syarikat bg milk sample kdg ada byk sample free2 bukan milk je, pampers.