X penh dtg haid seleps beslin

Hai moms semua nk tnya ni kalau leps beslin Sampai usia ank 4buln ibunya x haid x masalh kh? Sbb sya mula risau ni pdhl dulu haid lancar jk mengikut tarik setiap buln risau lak... Sya first mom ☺tolong tunjuk ajar yaaa#ingintahu

5 Các câu trả lời

Klu ibu menyusu bdn it normal haid xlancar .. bole smpai 6 bln ke setahun xperiod..itu yg sy tahu bila nurse kk bg ceramah psl ibu mgandung n slepas bersalin..

Sama juga saya sis anak nak masuk 3 bulan x period lagi ,baby saya full bf juga.

Normal sis. Jgn risau sangat. Hormon masih x stabil. Anak menyusu badan ke susu FM?

2y trước

susu badan sis

Saya pun masih tak period lagi sis. Anak nak masuk 4 bulan.

normal klu full bf...