Serah diri

Hai moms saya sekarang tengah preggy dah 34 weeks dan saya kena gdm diet on control skli dgn ubat yg pill tu.. persoalan sya kn klau dh 38 minggu sya ptut gi sndri ke hospitl bgithu sya dh 38 atau sya kena tunggu surat dri kk utk serah diri?.. saya kurang faham ada tak moms yang mengalami macam saya#seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

gdm on diet serah dri shari dri due sis😊nti doc akn tulis di buku date utk serah dri.tpi klu gdm on ubt rsa nya awl 2mngu serah dri

2y trước

iya nti doc akn bgi tau kita😊