36 minggu 4 hari

Hai moms.. Assalamualaikum, skrng sya dah msuk 36minggu 4hri..mo tnya, normal ka kputihan kluar tiap hri?? Sbb sblom ni tdk ada.. msuk minggu2 akhir ni strt sdh kluar rsau jgk tkut ada effect p bby ntii.. .🥲#pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bantusharing

3 Các câu trả lời

oh..oke baik laa trima ksih

1y trước

smlm syaa sdh jmpa dktr..n dktr chck dri bwh tuk ambik smpel tinggl tnggu kputusn laa..pstu bgi ubat tuk msukkn dri bwh...tpi sya blom letak...rsaa seram ..mcm mnaa tu? hm