posisi baby

hai mommys,sy due 29/7 ni..smlm kk refer sy ke hosp 11/7 utk perbetulkan kedudukan baby sbb kepala baby kt atas lagi dr kata ketumban dah okay so dr gtau la risiko mungkin baby lemas dan perlu buat emergency ceaser. boleh share pengalaman tk yg pernah buat procedur ni macam2 sy pikir😢

5 Các câu trả lời

awak jdi mcm saya jugk ,due sy 30/7... kmrin sy pergi scan kepla baby dkt atas doctor bgi tarikh scan kali ke² 9/7 ny klu baby x pusing jugk doctor bwt surat sruh pergi hospital pusing kn baby klu x pusing jugk kna ceaser. 😭

sama dgn saya. tp saya tk berani nk pusingkan lepas dr explain risiko2 dia huhu so decide utk czer terus. harap2 baby nk pusing sbb masih ada masa. kalau awak yakin semuanya okay boleh je try pusingkan baby

1y trước

hi just nak update yg selepas dipujuk2 saya pun buat lah ecv & baby berjaya dipusingkan alhamdulillah

due kita sama..29/7.. sy pnh baca..utk kita bykkan berjalan utk bg baby gerak ke arah graviti bumi(kebawah)..slain tu bykkan posisi sujud...lamakan sujud..smga ada rezeki ya kpala baby kbawah

sama dengan sy , due 28/7 ni . next appointment 11/7 . baby still songsang 🥲

kire pusingkan baby la ye..semoga lancar semuanya