OPK Lh +ve

Hai mommy..saya sedang berTTC..OPK saya +ve..saya dah lewat period..tp sy cek guna pregnancy eco -ve la..mohon bantu dan pencerahan

OPK Lh +ve
6 Các câu trả lời

Sis check pakai yg eco atau farmasi,lebih baik farmasi sebab farmasi punya betul eco punya tak sebab ad yg beli kat eco double line bila check yg farmasi punya 1 line je,

OPK untuk cari waktu subur sahaja. untuk pregnant sila cek guna UPT yg dibeli dari FARMASI

Sis da blh bersama gan suami..opk tuk cri waktu subur..moga ada rezeki sis

tu maksudnya bru subur.. leh besama dh

Baru subur la tu

baru subur tu