twin pregnancy

hai mommys, weeks 7 sy scan baby twin. then weeks 10 sy scan cuma satu baby. first scan tu ada dua jantung. hairan kenapa satu baby saja time scan 10 weeks. semua sakit perut/pendarahan tiada saya alami. kenapa boleh jadi begitu?

2 Các câu trả lời

Tdk jdi tu yg stu sis. Sya dlu pun mcm tu sma. First scan dua2 da jntung dah selang 1 mnggu lbh yg 1 tu dah stop tda jntung n kempis sndiri tnpa da kluar pndarahan. Sbar sja lh sis bukan rezeki lgi

baby nyorok @ jantung baby dah stop