Bayi banyak tidur..

Hai mommys.. Normal ke bayi saya baru 5 hari banyak tidur.. Kite gerak dye nk bg susu pun dye rengek2 sikit pstu sambung tidur.. #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

newborn mmg kuat tdo ..lagi2 kalau kuning tinggi ..ank sy hritu pon asik tdo jee tapi kne kerapkan susu..sy suap je botol susu dia mnum tapi mata pejam je

6mo trước

Breast je dye terima.. Kalau botol tu dye lagi rapatkan mulut dye x nk

nb mmg normal sis byk tidur, tapi kena bagi dia kerap myusu juga la.

6mo trước

org ckp sllu ada kuning suka tidur kan. yg ni yg risau sikit, nak taknak mmg kena paksa dia bagi myusu . tidak kuning lambat turun .