HB Low

Hai Mommys, nak tanya apa supplements yg bkesan naikkan HB?? Tiap kali makan ubat tambah darah dari kkia ataupun zincofer, sy mual & muntah. Tak tahan dah. Masuk 7bulan, hb makin low. ?

15 Các câu trả lời

Sy mkn jus mamariam dari awal preg smpai trimester k 3 alhamdulillah hb okay

4y trước

Sama...sy baru 10w...tp sblum mgndung pun hb sy mmg xprnh capai 11...strt mengandung aritu minum mamariam g cek klinik msa buat buku pink..hb 12.6...suka sgt...mngndung yg sblum ni pon hb xok...sblum bersalin hb 10.2 j..nsb baik xkna cucuk🤣

saya amalkan iberet dgn jus mamariam . alhamdulillah hb okey

Try sangobion. Rajin2 makan bayam

Iberet sangat berkesan

Cuba obimin plus..