rasa mengah

hai mommy..nk tanye..ade tak mommy yg dlm ni prgnant tp kurang rse mengah??sye bru 3 bulan prgnant tp kurg rse mengah..cume kerap ke toilet je skrg ni..mse prgnant ank first dlu,awal2 dah mengah...normal ke ye?? #jgnkecam #naktahu #tanyajer

3 Các câu trả lời

normal Saya pun sama macam sis . anak first awal2 trim tu kerap heartburn,this time just rasa lesu letih tak selera makan je . mengah ke sakit pinggang ke takda , tapi kerap sangatw kencing

Normal sis, sy masi bole main badminton tp masi x mengah. Maksudnya fitness sis lebih baik dr yg sblm ni

2d trước

owh...yeke???sbb pelik..tak rse mengah sgt mcm prgnant ank sulong

Normal je sis

2d trước

yeke??tkpela kalo normal😅😅pelik ckit je sbb tk rse mengah