Petua

Hai mommy,bleh share x petua utk hamil cpt..mcm2 dh cuba but still same..

3 Các câu trả lời

Saya try urut sebab ada masalah senggugut yg teruk. Kemudian try kurangkan minum minuman berkafein, bykkan mkn yg sihat, kurangkan makanan segera.. byk baca doa nabi zakaria esp waktu sujud akhir waktu solat. Mintak mak tlg doakan juga. Doa ibu inshaaAllah mujarab 😊

5y trước

Most welcome

Kenalpasti waktu subur sis. Amalkan pemakanan sihat, exercise selalu. Bagi dalaman kita sihat. Elakkan stress, doa banyak2 ye 🙂

try makan madu dan kurma..suami pun mkn..sy dua2 anak mkn madu..