Ikat pintu rahim

Hai mommy...ada yang pengalaman ikat pintu rahim tak masa pregnant?

2 Các câu trả lời

🙋🏻‍♀️ last week baru lepas operation. Awk akan buat jgk ke?time berapa week?

3y trước

Don’t worry, org cakap minor je, nnti dia bius masa operation. Afterward, xda rasa pelik pun bahagian bawah tu. Cuma beberapa hari selepas operation tu akan rasa mcm takut2 bila nak membuang 😅 byk kan rest dulu after, walaupun badan rasa mcm okay. And nnti jgn lupa tanya doktor nak kena perhati apa lepas operation, warning sign ke utk cepat2 ke hospital balik, risau jgk benda2 mcm tu kan.

awk pernh gugur ke. ?rse kalo ikt pntu rhim ny ode yg kerap gugur. .take care mommy

3y trước

Pernah 18 weeks gugur..contraction awal