Minum susu Hi goat...

Hai mommy2...nak tanya sape ada pengalaman minum susu Hi goat...ok tak minum susu tu,,sebab banyak yg cakap susu tu dapt kurang kan kuning baby masa lahir nanti..#SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund

1 Trả lời

Apa2 susu pun okay sebab sumber kalsium. Bila pregnant memang kita perlukan kalsium tambahan sebab kita berkongsi nutrient dengan baby. Kalau tak nak minum susu pun takpe. Banyak lagi sumber kalsium yang lain macam cheese, yogurt, kacang kuda, etc. Atau boleh opt untuk calcium pill. Soal jaundice dengan susu kambing tu mitos. Boleh study more jaundice on newborn. Info daripada KKM ni pun dah jelas. Nah untuk reference awak http://www.myhealth.gov.my/en/neonatal-jaundice/