Scan jantina

Hai mommy2, tumpang bertanya di kk doktor scan jantina baby x utk kita nnti?? Atau kena g swasta ??

1 Trả lời

nanti doktor kk , diorang akan tanye awak..nak tengok jantina baby tak. saya dulu pregnantkan anak first...doktor kk sendiri tanye saya , nak tengok jantina baby tak. saya cakap boleh juga. tapi tula. scan klinik swasta & kerajaan cakap baby boy. sekali bersalin , keluar gegirl 😂 saya saje buat 2 kali scan jantina. sebab nak pastikan jantina baby. senang beli barang2 baby. tapi tula...keluarnye gegirl. hahaa.. tapi diorang cakap scan2 pun...kadang2 tak tepat..