Vitamin awal kehamilan (4weeks)

Hai mommy2.. sy nak tnya.. untuk awal kehamilan doc hanya bagi sy (new obimin) dgn kndungan folic asid hnya 1mg.. adakah mencukupi untuk kandungan sy? Atau sy perlu ambil folic asid (hovic -5mg) bersama sebagai tambahan? Mohon pencerahan.. terima kasih mommy2 sekalian :)

2 Các câu trả lời

5mg tu high dose untuk wanita yg obese atau yang ada kencing manis sebelum hamil. . new obimin tu dah mencukupi semua vitamin dalam 1 pil . .

3y trước

okey baik terima kasih atas maklumat tersebut..

dah ckup dah sis obimin sahaja. melainkan nurse suruh ambik tambahan lain

3y trước

ok baik sis.. terima kasih atas info :)