hidung sensitive

Hai mommy2, sy nak tanyeeee.. ade tak sesiapa yg sensitif dgn bau bauan..tak kisah laa bau ape ape, semua bau tak kena kat hidung nih?.. cmne yee mommy2 atasi ?

2 Các câu trả lời

Sy dlu masa mula2 preggy ada alahan terhadap bau2.sy pakai minyak yuye sapu kt kain letak kt hidung. Kalau keluar sy pakai mask. Letak tisu+minyak yuye.. Alhamdulillah okay.. Smpai 21mggu. Br okay..

4y trước

Hahah mcm tu sekali yee buad.. sy gune minyak angin cap kapak jee.. lame jugak yee awak kene smpai 21 mggu..

Sensitif dgn bau perfume🤣 sape pakai mmg sy duk jauh la.

4y trước

Alahan dan pengalaman semua depends ada yang teruk ada yang normal je boleh gelak n macam biasa..kalau kata alahan ada yang sampai nak bersalin pun masih ada..tapi setengah masuk second trimester dah hilang alahan adatu takda langsung..heheh