due date bulan 8

hai mommy2 semua ? sape due date bulan 8 saya 9/08/2020 harap2 kite semua dipermudahkan segalanye amin ?

114 Các câu trả lời

InsyaAllah ikut nurse kasi tarikh bulan 8. Bulan 8 ni jugak 1st anniversary. 💖Alhamdulillah #anakpertama . Semoga kita semua dipermudahkan utk bersalin nnt dan wabak covid19 ni segera berakhir aamiin. Barang persiapan 1 pun takde. Rsau. :(

4y trước

semoga di permudahkn ye ibu.. sy 19/9 ni, tapi cam awak gak bulan september tu juga la first anniversary sy n husband.. semoga kita semua di permudahkn kelak.. aminnnn

29/8, ikut scan 31/8 🤭🤭 sama bulan la ngn mamanye, kira mcm hadiah besday la 😍 Harap covid-19 cepat2 mati la sbb x sabar nak beli brng baby

5y trước

Sama sis 29/8 brg baby blm bluli lgi harap2 covid19 cpt berakhir...

Ikutkn due date bln 8..tp kguguran msa kndungan nk msuk 10mggu..redha..semoga Allah kurniakan rezeki yg lbih baik buat sy dn suami..Aamiin

Saya 31 August InsyaAllah. Moga Allah permudahkan urusan kita dan berikan kesihatan yg baik utk kedua dua ibu dan anak. Aamiin ♥️

First bby, due 8/8. Kna msuk wad 7hb sbb gdm. Doakn yg terbaik utk sy. Tq. Smoga kita smua slmt mlahirkn. Aamiin

4y trước

Sama sy pun ☺️

12.8....tp tk excited...lebih kpd takot teramat...tp takot ke x...smpai mse kne jugak....first baby..

Sy 2/8 due . Tpi doc dh bgi surat tahan wad 1/ 8 . Semoga urusan mommy yg nk brsalin dipermudahkan . Amin

4y trước

Due kt same doc pun dah bg surat serah diri semoga dpermudahkan segala urusan..

due date 27 ogos... birthday sy 25 ogos. InsyaAllah boleh sambut birthday sama2 dgn anak. hihii

20. 08 tp doc ckp kemungkinan awal sb ada kncing mnis.. Tp bila bt BSP bacaan cantik je. Ermm.

31.08.2020 merdeka day, kalau awal 2 hari sama birthday dgn ummi dia n kaklong dia. ❤️😘