Tip Turunkan Bacaan Gula

Hai mommy2 semua.. Nak tanya, ada x tip2 untuk turunkan bacaan gula.. Sy selalu sangkut bila bacaan puasa awal pagi, yg lain semua okay.. Sedangkan malam before tu sy xda pun ambil apa2 yang manis and nasi.. Ni esk nak buat bsp kali ke 3 lagi ni

1 Trả lời

Sma la ngn saya..time awal pg..puasa..mmg tggi gk dlm [email protected] cmtu..xtau nk bt cmna dh..skng ni sy try amalkan buah peria ktak blend ngn epal..tapis..ambk air dia sja..minum..doc gtau..klu still cmtu gk..doc sruh mkn ubt..huhu

5y trước

😁😁.. Nnti update ya kalau kmu pergi check gula lgi 😊😊