Belum period

Hai mommy2.. normal ke kalau belum period lepas 9 bulan bersalin? Baby saya bf + fm tp more to bf. Saya just nak minta pendapat je thanks 😊 #firsttimemom

2 Các câu trả lời

saya.. mula2 MMG period xdtg 4bulan sbb makan pil perancang..dan lepastu DTG 1bulan 2kali..lepastu xdtg lagi..saya kerja asik buat upt je takut mengandung hahaha...tapi negative je..misi cakap normal..anak 8bulan baru period saya teratur..saya merancang makan pil oralcon dan condom ☺️

Ada yg belum haid sbb bf.