SUGGEST BAJU NEWBORN

Hai mommy2, nk minta pendapat. Nk beli baju online tp confuse dgn ukuran, better beli yg brpa cm? 52cm/59cm/66cm ? Beli besar tkut sian pulak bby pakai besar2, tp beli kecik tkut xleh pakai lama. Agak2 52cm tu smpai brpa bulan?

1 Trả lời

Rasanye tu ukuran panjang kot sis. Kalau sy, sy prefer beli baju ukuran besar. At least kalau besar boleh simpan skjap untuk die muat pakai. Atau boleh adjust bg kecik. Kalau kecik nie mmg problem. x boleh nk adjust mana. Tp kalau newborn sy mmg beli untuk newborn tp tu pun x byk lah.