Selusuh

Hai mommy2. Nak tya. Ada tak mommy yang ada pengalaman ambik minyak @ air selusuh? Saya first baby takde pengalaman. Betul ke kalau tak ambik susah nak beranak? Terima kasih. ?

17 Các câu trả lời

First baby minum selusuh, ya allah sakitnya tapi bukaan takde. Nextbaby tak minum dah. Alhamdulillah senang je untuk bersalin..

Tidak jgak...itu hanya petua org tua2 dhlu...lau refer doktor..dia xbgi minum...lau nk minum..minum sorok2 tau..yeahhh

Ank first je sy guna air slusuh..lps 2 Ank2 yg strusnye sy xguna pon tp alhmdulilh dpermudahkn utk bsalin..

Utk first mom, tgu bukaan 4cm baru minom. Petua dr nurse.

saya senang ja.. smpai hospital dh 5cm..tunggu lagi 5jam..keluarlah seketul

Tak pun. Nurse tempat saya tak bagi minum, lambat ke cepat, itu rezeki.

Sapu kat perut je. Tak minum