fully bf

Hai mommy2. Kalau yg fully bf boleh ke makan makanan yg dimasak menggunakan cili api. Cthnya gulai ayam or seangkatan yg dimasak menggunakan cili api. Dan makanan ape je ye yg x boleh dimakan utk yg fully bf. Maaf ank first x berapa tahu?

2 Các câu trả lời

Slalu org ckp jgn pedas sgt sbb nnt baby cirit.. Kene tgk baby jugak sis.. Tapai pun xley makan, kdg nescafe pun xley minum sbb nnt baby susah tdo.. Tp apa2 pun tgk pd baby.. Klu sis makan sume tu baby ok je then should not be a problem.. Tapi kalau ibu mkn secara sihat anak dpt la khasiat yg baik kan dr susu ibu 😉

Tkot baby cirit birit je...kdg2 kita tahan,tp baby taktahan