Muka breakout

Hai mommy2 , ibu mengandung mmg muka breakout ek ?

4 Các câu trả lời

ѕayaaa awaĸ..awal ĸυlт мυĸa ngan вadan jadι нιтaм..мaĸ and adιĸ ѕaмpaι тegυr..lepѕтυ мυĸa naιĸ jerawaт .мaĸιn laмa мaĸιn вnyĸ..тιмe тυ тaĸ тaнυ lagι prgnanт. cυмa ѕyaĸ je.ѕeвв ѕeвeloм nι ĸlw leĸaт ммg ѕya aĸan jdι gelap. тpι хde plaĸ ѕмpaι naιĸ jrwaт вnyĸ. мyвe ѕeвв ѕвloм nι ggυr ĸoт😅 jerawт plaĸ вυĸn naιĸ ѕeвιjιĸ ѕeвιjιĸ тυ. ѕeĸalι naιĸ 4 5 вrdιĸ ye🥲🥲wlwpon нalυѕ2 тapι ѕeтιap нrι ada je naιĸ. now мυĸa вnyĸ parυт jerawaт.ѕмpaι ѕegan naĸ ĸlυar pegι мana2. ѕeвв хpenaн ada pengalaмan naιĸ jerawaт вnyĸ мcм тυ. ѕlalυ ѕĸalι ѕeтιap вυlan тιмe prιod je naιĸ😅

Saya awal2 hari tu tak tahu la knp. Sentiasa byk whitehead kat hidung. Byk sgt. Tp hari ada yg baru 😂 Tp ni makin lama makin kurang dah. Tak tau la hormon ke apa.

5mo trước

Yeke ? Sama dgn sy skrg ni, muka teruk sngt whitehead 😂

Bergantung pada hormon masing2. Ada yang breakout, ada yang licin😅 tapi dua2 situasi normal.

ye. nanti elok balik