Check Up...

Hai mommy2 & bakal mommy... Jom share... Sape yg g check up sorg2 tanpa suami teman? Kita sama2 super mom ??? Moga dipermudahkan urusan kita semua... Sy dr ank 1st smpai skrg ni ank ke4 mmg g sorg2, jmpa dktr pakar pun sorg... Suami bz, nk buat cm ne kan... Yg penting dia syg kte...

2 Các câu trả lời

Saya. Tapi pergi ngn ambik dari kk memang husband la. Time check up je sorg2. Sebab dia keje. Kita faham. Tak kan 3hari berturut Ada appointment kk dia nak kena cuti. Nasib husband senang nak kua masuk office.

5y trước

Itula. Selagi boleh jalan ni kalau bole Tak nak susahkan dia. Lagi satu ramai2 org Kat kk tu bertambah crowded. Nak berjalan pon payah. 😂

Sy lebih selesa pergi sndri .. xselesa biarkan hsband menunggu

5y trước

Mcm janggal pulak .. better jgn ikot