Morning Sickness

Hai mommy2, ade sesiapa yg alahan teruk sampai kena admin tak.. Memg klu makan muntah dan tak boleh mkan langsung kena tggu sehari ke bru pergi hospital.. Dan okey ke klu. Kita minum air ? plus shj,

2 Các câu trả lời

sy kena admit wad 1 hari..drip 10 botol air..huhuu berat turun dkt 7kg 🙊 kulit jd kering sgt2..huhuu bertabah jela..skrg dh 4 bulan..alhamdulillah..getting better 🙂 air 100% bleh minum tp jgn kerap sgt hehe risau sangkut kencing manis plak 😅 sy minum ckit je lps discharge..tp x bleh pg..mulut pahit gler 😂 so sy minum air kosong je byk 😅

Sy tiga2 kandungan alah teruk. Muntah setiap sejam. Smpi plastik dh ready kat tepi. Sbb xdan nk pi toilet. Klu sis asik muntah kencing dh keruh. Rase lesu lain mcm better pi kkia atau kk. Xyah tgu sehari pn xpe. Nti dorg akan check air kencing sume. Bukan ape tkt air dlm bdn dh hlg. Baik cegah awai kan. Pi je jumpa doc klu cmtu.