sukar tidur

Hai mommy2, ada tak yg sukar utk tidur malam ? Siang pun susa sgt nak tidu sampai migrain kepala..bguling2 suda paksa tidu tapi x dpt..risau nanti hb trun

1 Trả lời

Hb tak turun , bp pulak naik . Sama bahaya . Jangan banyak fikir sangat . Kalau badan letih nanti berehat . Kalau tak dpaat tidur , pejam mata pun tak pe . Kadang pejam mata saja pun badan dapat berehat . Mata berrhat dari cahaya , so tak de lah naik pening

5y trước

Ok kak..tq